Please follow and share

Der er græskar alle steder for tiden. Alle mad bloggerer, instagrammere og youtubere med respekt for sig selv har postet årets første græskar opskrifter. Og jeg vil da også være med. Her er mit bud på hvad du kan bruge kernerne til.

Salte græskarkerner:

Når du har fjernet alle trådene fra græskaret, koges kernerne i letsaltet vand i ca. 20 min. Herefter kommes de på en bageplade, og saltes let, brug evt. en lækker havsalt. De bages i ovnen på 175 grader til de begynder at bule op og få farve, det tager ca. 20-25 min.

Kakao græskarkerner:

Når du har fjernet alle trådene fra græskaret koges kernerne i ca. 20 min. Herefter blandes de med 1,5 spsk. kakaopulver og 1 spsk. sirup (jeg brugte agave). Fordel dem på en bageplade og bag ved 175 grader i ca. 20 min. hold øje med at sukkeret fra siruppen ikke brænder på.

Hvordan tilbereder du dine græskarkerner?

Gry Persson

Please follow and share