Please follow and share

 

Denne dressing fik så meget opmærksomhed på instagram at jeg fluks deler opskriften her. Det startede ud som en helt almindelig olie eddike dressing, men da Walter og jeg havde været på det lokale grøntsags/frugt marked et par dage i forvejen, og jeg i den forbindelse havde noget spinat til overs som skulle bruges inden det blev kedeligt. Så jeg hakkede det fint, samt to skalotteløg og kom det i dressingen, og hold nu op, det var lækkert. Det er ikke sidste gang jeg prøver at pimpe min dressing.

Her er opskriften:

  • 1,5 dl olie (jeg brugte olivenolie)
  • 1 dl Aceto balsamico eddike
  • 2-3 tsk sennep
  • salt og peber
  • En stor håndfuld frisk spinat
  • 2 skalotteløg

Olie, eddike, sennep og salt/peber røres godt sammen. Spinat og løg hakkes fint, og tilsættes dressingen.

Hvad er din yndlings dressing?

Gry Persson

Please follow and share