Please follow and share

Jeg har gået og puslet med nogle ting her under sommeren. Som i måske ved, startede Colleen og jeg From the Garden Health & Nutrition Consulting, så skete der desværre det at Colleen flyttede. Jeg besluttede mig at fortsætte den stil som vi var startet på, men kunne efter noget tid mærke at det ikke var det rigtige, jeg manglede Colleen. I stedet har jeg valgt at begynde forfra, det vil sige, jeg fortsætter mit arbejde med de skønne seje kvinder som jeg allerede er i gang med. Men platformen vil være en anden. Jeg har fået nyt navn, eller det vil sige jeg har haft det navn i 38 år, men nu hedder mit firma det samme. Med navnet følger en ny hjemmeside, en ny blog en ny facebookside, jeg har desuden en instagram og en pinterest konto, som jeg synes i skal tjekke ud. På disse forskellige platforme vil der også ske noget nyt. Her vil jeg dele meget mere om hvordan vores lille familie forsøger at leve et sundt og afbalanceret liv, og håbe at det kan være med til at inspirerer andre. Der vil blandt andet komme opskrifter, beskrivelser af ture vi er på, og ikke mindst, vil jeg stadig lave det jeg elsker al og mest, tilbyde kostvejledninger. Håber i vil tage godt imod og dele budskabet.

 

Gry Persson

 

Please follow and share