Please follow and share

 

Opskrift på müslibar, hvor en rest af kogt quinoa Jeg fik kogt for mange quinoa den anden dag, og da jeg vidste at vi ikke kom til at spise dem, måtte jeg finde på noget andet jeg kunne bruge dem til. Og det blev så müslibarer eller knækbrød om man vil. De blev faktisk rigtig gode, og fungere super som en hurtig snack på farten.

Opskrift på müslibar:

  • 2 dl kogt quinoa
  • 1-2 spsk. Husk
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 0,5 dl sesamkerner
  • 1 dl pekannødder (Hakkede)
  • 2 spsk. cashewsmør
  • 1 dl tørrede abrikoser (Hakkede)
  • 3 dl vand
  • 1 tsk. salt

Start med at blande de tørre ingredienser sammen. Herefter tilsættes quinoaen og abrikoserne, og til sidst vandet. Det hele røres sammen, og spredes ud i en bradepande (ca. 20X30 cm) i ca. 1-1,5 cm tykkelse, jeg synes det er nemmest at bruge en dejskraber til dette.
Det bages ved 150 grader i ca. 1-1,5 time, hold øje undervejs. Når det er kølet af skæres det i passende stykker.

Bagt müslibar

Har du nogle opskrifter eller tips til at reducere madspild?

Gry Persson

Please follow and share