Please follow and share

Dette skal du bruge:

  • 600 g kylling
  • 1 spidskål
  • 2 bundter forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 3 gulerødder
  • 100 g quinoa

Dressing:

  • 4 Spsk. soya
  • 1 Spsk. æbleeddike
  • 2 Spsk. akaciehonning

Alle grøntsager hakkes/snittes fint, og kyllingen skæres i tynde strimler. Først steges kødet evt. krydret med paprika til det er gennemstegt, herefter lægges det til side i et fad. Svits spidskålet i ca. et minut ved meget høj varme, og læg det ved kødet. Resten af grøntsagerne svitses og lige inden de er færdige hældes dressingen over, det hele lægges samles i fadet. Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Smages til med salt og peber.

Gry Persson

Please follow and share