Har du også brug for støtte i dit vægttab?

Hverken jeg, en kostplan eller nogen anden kan fortælle dig hvornår du er sulten eller hvad der giver dig den største mæthed. Jeg oplever ofte at dem som starter i et forløb ved mig, bliver forvirrede og nervøse over at jeg ikke sætter et hav af regler op om hvornår og hvad de skal spise. Til gengæld oplever jeg glæde, afslappethed og selvtillid når de slutter deres forløb. De har fået glæden tilbage i forhold til deres kost og madvaner. Maden, måltiderne og sociale sammenkomster er igen blevet noget de nyder i stedet for noget de frygter eller ikke orker.

 

ANBEFALINGER

"Gry er rigtig god til at spørge ind og nå ind til kernen af hvad 'problemet' er. Hun er super konstruktiv, og jeg har lært meget af at være i forløb med hende. Vi fandt ud af sammen at min udfordring lå i mine mellemmåltider. Hvis jeg ikke fik nok at spise i løbet af dagen, gik jeg 'kold' om eftermiddagen og gik om bord i slik, kage mv. Men ved at holde fokus på mine mellemmåltider, var jeg ikke sulten længere og holdte mig meget længere mæt. Det var meget befriende ikke at rende og tænke på mad hele tiden. Gry er fantastisk sød, og jeg har været super glad for vores samarbejde."

- Gitte

"Jeg har haft et forløb med Gry, og hun er en super dygtig og inspirerende kostvejleder. Hendes viden om kost og kroppen er stor, og hun formår samtidig at kæde det sammen med min aktuelle situation. Jeg har fået en rigtig god inspiration til mellemmåltider og aftenretter. De er overskuelige og nemme at lave og smager skønt. Blev især overrasket over de glutenfri boller som smager helt fantastisk. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Gry hvadenten du ønsker at tage på i vægt, tabe dig eller blot få et eftersyn på din livsstil samt inspiration til nye måltider🤗" 

- Karina

"Jeg vil til enhver tid anbefale Gry! Hun er passioneret, sindssyg dygtig, ærlig og inspirerende. Jeg har været igennem et forløb hos Gry, som både gik ud på jeg ville lære at være mindre kræsen når det kom til grøntsager, men også fordi jeg gerne ville tabe mig, og have en mere stabil hverdag med henblik på kosten. Alt sammen klaret med stor succes, og mere selvtillid er klart kommet på efter flere snakke.
Jeg er ovenud tilfreds! Af hjertet tak! "

- Amanda

"Jeg har været igennem et 8 ugers forløb hos Gry! Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse! Jeg havde det personligt svært med mit selvbillede og havde brug for en ude fra til at hjælpe mig! Jeg har lært at acceptere mig for den jeg er og hvordan jeg ser ud, og derfor hviler jeg nu meget mere i mig selv selvom jeg stadig vil smide 5 kg. Men det skal nok komme!
Tak for et dejligt samarbejde Gry.

Jeg vil helt bestemt anbefale Gry om det er angående vægttab/øgning eller ligesom mig at man har brug for en udefra til at støtte en og give gode råd til hverdagens udfordringer."

- Maria

"Gry har været super god til at lytte og sætte sig ind i mine behov. Hun har vist stor forståelse for min situation, og hun har hjulpet mig med at få et helt andet syn på en sund livsstil. Gry er som person utrolig behagelig, men hun forstår alligevel at få rykket ved de dårlige vaner og personlige grænser. Jeg kan helt sikkert anbefale Gry, hvis man står i en situation, hvor man har brug for en kostvejleder, der forstår sig på andet end kun at tælle kalorier."

- Camilla 

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker en gratis, indledende og helt uforpligtende samtale, kan du kontakte mig her. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.