Please follow and share

En yndlingsspise herhjemme er pesto, vi spiser det både på pasta, pizza, brød, som dip og meget andet. Jeg bruger en grundopskrift, og ellers varierer jeg grøntsagerne, prøv f.eks. at skifte basilikum ud med spinat, broccoli, eller peberfrugt.

Vidste du forresten at man kan fryse pesto ned? Det kan man, jeg plejer at fryse små portioner ned, så er de nemme at tage op og komme på sin pizza, pasta osv.

 

 

 

 

 

Basilikum Pesto:

  • 75 g basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk pinjekerner
  • Saften fra 1 citron
  • 125 ml olie
  • 50 g revet parmesan
  • Salt og peber

Alle ingredienserne blendes sammen til en fin masse, tilsæt evt. mere olie for at opnå den rigtige konsistens, smag til med salt og peber.

Har du en favorit pesto?

 

Gry Persson

 

Please follow and share