Vil du igen nyde en is med dine børn uden at få dårlig samvittighed eller stresse over hvor mange km du skal løbe for at forbrænde den igen?

Ønsker du at tabe dig, uden du skal gå glip af sociale arrangementer eller på forhånd stresse over hvordan og hvad du kan spise der?

Alle forløb foregår online, det betyder for dig at du ikke skal indregne transport tid til vores samtaler. Derudover kan du sidde hjemme i trygge omgivelser under vores samtaler.

Kostvejleder GRy Persson

AFKLARINGSSAMTALE

Er du i tvivl om hvilket forløb du skal vælge eller være sikker på der er kemi inden du booker et forløb, kan du bestille en gratis, uforpligtende afklaringssamtale.

FORLØB & PRISER

Er du færdig med at være på slankekur, følge kostplaner eller tælle kalorier? Vi har ikke fokus på den perfekte bikinikrop, i stedet er vores fokus på at du finder ro med din krop og dine madvaner. Sammen arbejder vi med dine vaner og følelser omkring mad, og give dig følelsen af din krop tilbage. Et forløb hos mig er derfor til dig, som ønsker at en sund livsstil skal være en helt naturlig del af din hverdag og hvad dertil høre. 

4 UGER

1.300 KR.
 • Dette forløb er til dig som gerne vil hjælpes i gang med nye vaner, eller til dig hvis vægttab er gået i stå, har mistet motivationen eller har brug for ekstra støtte i en periode.
 • OPSTARTSSAMTALE AF 60 MIN
 • 2 OPFØLGNINGER AF 30 MIN

8 UGER

1.900 KR.
 • Dette forløb er til dig som har brug for ekstra støtte når det bliver svært, du har muligvis flere vægttab bag dig, men er gang på gang endt tilbage hvor du startede.
 • OPSTARTSSAMTALE AF 60 MIN
 • 4 OPFØLGNINGER AF 30 MIN

12 UGER

2.400 KR.
 • Dette forløb er til dig der har brug for støtte til at få arbejdet de nye vaner rigtig igennem. Det kan også være til dig som har et anstrengt forhold til dine kostvaner.
 • OPSTARTSSAMTALE AF 60 MIN
 • 6 OPFØLGNINGER AF 30 MIN

ER DU OGSÅ BANGE FOR AT MISTE MOTIVATIONEN?

Jeg ved at det kan være svært at holde motivationen især når man står alene med det hele. Derfor får du også:

 • Opskriftshæfte fyldt med lækre sunde opskrifter
 • Adgang til online vægttabs fællesskab
 • Da jeg ved at der kan opstå tvivl og frustrationer på uventede tidspunkter, har du mulighed for at skrive til mig via SMS app gennem hele forløbet
Gry Persson

SKAL DET OGSÅ VÆRE DIG?

"Gry er rigtig god til at spørge ind og nå ind til kernen af hvad 'problemet' er. Hun er super konstruktiv, og jeg har lært meget af at være i forløb med hende. Vi fandt ud af sammen at min udfordring lå i mine mellemmåltider. Hvis jeg ikke fik nok at spise i løbet af dagen, gik jeg 'kold' om eftermiddagen og gik om bord i slik, kage mv. Men ved at holde fokus på mine mellemmåltider, var jeg ikke sulten længere og holdte mig meget længere mæt. Det var meget befriende ikke at rende og tænke på mad hele tiden. Gry er fantastisk sød, og jeg har været super glad for vores samarbejde."

- Gitte

"Jeg vil til enhver tid anbefale Gry! Hun er passioneret, sindssyg dygtig, ærlig og inspirerende. Jeg har været igennem et forløb hos Gry, som både gik ud på jeg ville lære at være mindre kræsen når det kom til grøntsager, men også fordi jeg gerne ville tabe mig, og have en mere stabil hverdag med henblik på kosten. Alt sammen klaret med stor succes, og mere selvtillid er klart kommet på efter flere snakke.
Jeg er ovenud tilfreds! Af hjertet tak! "

- Amanda

"Jeg har været igennem et 8 ugers forløb hos Gry! Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse! Jeg havde det personligt svært med mit selvbillede og havde brug for en ude fra til at hjælpe mig! Jeg har lært at acceptere mig for den jeg er og hvordan jeg ser ud, og derfor hviler jeg nu meget mere i mig selv selvom jeg stadig vil smide 5 kg. Men det skal nok komme!
Tak for et dejligt samarbejde Gry.

Jeg vil helt bestemt anbefale Gry om det er angående vægttab/øgning eller ligesom mig at man har brug for en udefra til at støtte en og give gode råd til hverdagens udfordringer."

- Maria

"Gry har været super god til at lytte og sætte sig ind i mine behov. Hun har vist stor forståelse for min situation, og hun har hjulpet mig med at få et helt andet syn på en sund livsstil. Gry er som person utrolig behagelig, men hun forstår alligevel at få rykket ved de dårlige vaner og personlige grænser. Jeg kan helt sikkert anbefale Gry, hvis man står i en situation, hvor man har brug for en kostvejleder, der forstår sig på andet end kun at tælle kalorier."

- Camilla 

KONTAKT

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker en gratis, indledende og helt uforpligtende samtale, kan du kontakte mig her. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked