Please follow and share

Chokolade med Nicecream

Jeg lavede denne dessert en dag vi havde gæster. Det har været lidt en udfordring at finde dessert muligheder efter jeg har ekskluderet mælk og gluten fra min kost. Men synes den her sidder lige i skabet. Selv min mand som ikke er bange for at sige, når noget smager for sundt, roste den.
Et kæmpe plus er også at den ikke indeholder andet sukker end det der er i chokoladen og som findes naturligt i bananerne. Og ja en sidste ting, den er super nem at lave.

Chokolade

  • En plade chokolade min. 70%
  • 2 Spsk. Cashew smør

Smelt chokoladen og cashew smørret på lav varme, mens der røres rundt. Hæld massen over i en beholder som kan tåle at komme i fryseren. Sæt den i fryseren så den står helt plant.

Nicecream

  • 4 frosne bananer
  • 1-2 dl cashew mælk
  • 2 tsk. vaniljepulver

Det hele blendes sammen, til du har opnået den rette konsistens, og serveres sammen med chokoladen.
Jeg anbefaler at du tager chokoladen ud ca. en time før den skal spises, og de frosne bananer ca. 30 min før, så er de nemmere at blende.

Chokolade og nicecream uden mælk, gluten og tilsat sukker
Til topping brugte vi granatæble, jeg kan også anbefale kiwi, mango eller en anden frugt med frisk smag.

Gry Persson

Please follow and share