Velkommen til min blog

GRY PERSSON

Professions bachelor i Ernæring & sundhed & Cand. pæd. ant.

Kylling med spidskål og quinoa

Af Gry Persson / oktober 1, 2018 / Kommentarer lukket til Kylling med spidskål og quinoa

Dette skal du bruge: 600 g kylling 1 spidskål 2 bundter forårsløg 3 fed hvidløg 1 rød peberfrugt 3 gulerødder 100 g quinoa Dressing: 4 Spsk. soya 1 Spsk. æbleeddike 2 Spsk. akaciehonning Alle grøntsager hakkes/snittes fint, og kyllingen skæres i tynde strimler. Først steges kødet evt. krydret med paprika til det er gennemstegt, herefter…

Read More

Pizza med et twist

Af Gry Persson / september 24, 2018 / Kommentarer lukket til Pizza med et twist

  Jeg ved ikke med jer, men herhjemme har vi et repertoire af retter vi laver uge efter uge. Der er noget trygt og overskueligt i ikke at skulle opfinde eller lærer en ny ret hver aften, for ikke at tale om tid, og at vide hvad børnene kan lide. For noget tid siden deltog…

Read More

Pimp din olie eddike dressing

Af Gry Persson / september 20, 2018 / Kommentarer lukket til Pimp din olie eddike dressing

  Denne dressing fik så meget opmærksomhed på instagram at jeg fluks deler opskriften her. Det startede ud som en helt almindelig olie eddike dressing, men da Walter og jeg havde været på det lokale grøntsags/frugt marked et par dage i forvejen, og jeg i den forbindelse havde noget spinat til overs som skulle bruges…

Read More

Hjemmelavet Hummus

Af Gry Persson / september 17, 2018 / Kommentarer lukket til Hjemmelavet Hummus

  Jeg spiser humus som dip til mine grøntsager, eller som smørelse eller pålæg på brød. Det er en rigtig god måde at få sunde fedtstoffer og proteiner ind i sin kost. Og så mætter det fantastisk. Jeg tilsætter forskellige krydderier, krydderurter eller olier for at variere smagen. Her er min grundopskrift. • 200 g…

Read More

5 enkle tips til at forbedre din sundhed

Af Gry Persson / september 10, 2018 / Kommentarer lukket til 5 enkle tips til at forbedre din sundhed

  Jeg giver jer her lidt tips som kan være med til at forbedre din sundhed, eller finde en balance i forholdt til kost og vaner. Fortæl mig endelig hvad du gør og hvad der er vigtigt for dig, i forhold til din sundhed.   Sæt realistiske mål. Det handler ikke kun om at sætte…

Read More

Hjemmelavet pesto

Af Gry Persson / september 4, 2018 / Kommentarer lukket til Hjemmelavet pesto

En yndlingsspise herhjemme er pesto, vi spiser det både på pasta, pizza, brød, som dip og meget andet. Jeg bruger en grundopskrift, og ellers varierer jeg grøntsagerne, prøv f.eks. at skifte basilikum ud med spinat, broccoli, eller peberfrugt. Vidste du forresten at man kan fryse pesto ned? Det kan man, jeg plejer at fryse små…

Read More

Nem og børnevenlig vegetar pastasovs

Af Gry Persson / august 30, 2018 / Kommentarer lukket til Nem og børnevenlig vegetar pastasovs

    Kødfrie dage er både sundt for dit helbred og for miljøet, lige for tiden spiser vi sjældent kød, men det veksler. Da jeg har små børn, som ikke altid er med på at smage en masse nye spændende retter, som deres forældre godt gad, gør vi det at vi laver de traditionelle retter…

Read More

Nyt look, samme Pers(s)on

Af Gry Persson / august 22, 2018 / Kommentarer lukket til Nyt look, samme Pers(s)on

Jeg har gået og puslet med nogle ting her under sommeren. Som i måske ved, startede Colleen og jeg From the Garden Health & Nutrition Consulting, så skete der desværre det at Colleen flyttede. Jeg besluttede mig at fortsætte den stil som vi var startet på, men kunne efter noget tid mærke at det ikke…

Read More